Om os

Klubmester 2019

6. OKTOBER 1929 


22. DECEMBER 2020


HVIL I FRED EJNER

Champ of the year 2019

OM OS:

 

På den aktive side er det markant største sportslige aktiv i lokalområdet - Vanløse Idræts Forening (VIF)" - mest kendt for et stort antal fodboldspillende mænd, drenge og piger. Tillagt de såkaldte passive medlemmer er der samlet over 1000 kontingent betalende i VIF.      Og dog - VIF er mere end de fodboldspillende medlemmer.

I 1984 fandt en flok friske VIFere - ikke mere aktive medlemmer - på at etablere en Mandagsklub, senere Mandagsdrengene, hvor omdrejningspunktet er Dart.

 

Hver mandag kl. 12 mødes en flok efterhånden ældre herrer med hver sin madpakke i hånden. Denne gourmetpakke nydes alt imens primært weekendens, men også den forgangne uges sportslige oplevelser bliver drøftet højlydt og i munter tone. Politik drøftes sjældent. Det kan grave grøfter.

Efter spisningen suppleret med én øl, én spids samt wienerbrød og en kop kaffe går man over til Dartspillet. Og det er efterhånden en flok skarpe pilekastere, der uge efter uge dyster både med blandede hold, og den ugentlige afdeling af Championatet, der foregår over hele året. I forbindelse med den årlige Julefrokost, hvor der både læses uddrag af Bibelen samt udveksles gaver, kåres bl.a. Årets Champ of The Year, og årets klubmester.

 

Traditioner, der altid er tilknyttet fodboldklubber, hører absolut også til hos Mandagsdrengene. - Påskefrokosten, Sommerfesten samt Julefrokosten ser alle medlemmer med stor glæde frem imod. Også den enkeltes fødselsdag bliver markeret med tale og VIF-hurra. For ikke at glemme hvis et af Mandagsdrengenes medlemmer runder et skarpt hjørne - det koster i form af ekstra flydende plus god mad til alle. Til alle fester og runde fødselsdage, bærer alle Butterfly.

 

Hvordan kommer man i betragtning til Mandagsdrengenes gemakker i Vanløse Idrætsparks lokaler  (se vedtægter nederst på denne side)

- ansøgning ved henvendelse til enten Formand eller Næstformand - gerne i skriftlig form

- det kræver passivt betalt medlemskab af VIF / Vanløse Idræts Forening

- det kræver at man er et kendt ansigt i VIF kredse - som passiv medlem gennem flere år, spiller, leder, træner eller sponsor

- det kræver slutteligt, at medlemsflokken vender tommelfingeren op for ansøgningen.

 

        Mandagsdrengene er ikke bare. Mandagsdrengene er noget helt specielt i snart 37 år."