Stillingen og events

            VIF - DART "CHAMP OF THE YEAR" - KLUBMESTRE -  EVENTS 

                 VIF-Dart SPONSORER: Realmæglerne Vanløse - LCW Vin AUS. - Dartshop.dk - Bageriet Sløjfen - SportStore Brønshøj


Generalforsamling i VIF den 27. Marts 

Kaj Munck fylder 75 år, d. 3 April m. frokost

Målaktionær frokost den ??

Sommerfest i J.J. Schaksens slot d. 30. Juni

SUCCES Ikke sket før...

piger i Mandagsklubben!


Alle nulevende medlemmer af ”mandagsdrengene”, mener at det er første gang, i klubbens 42 årige historie,

at der var piger med til dart i klubben.

Og måskei kke sidste gang!


Eventafdelingen havde til vor Fastelavns-Frokost d. 20 februar 2023, dristet sig til at invitere vore damer/piger med til frokost med smørrebrød, øl og snaps, samt Rødvin fra Realmægler Martin & Co. Det blev da lidt af en succes, det på trods af en kort tilmeldingstid, meldte 4 piger sig til slå ”Katten af skiven”. De deltagende damer/piger var Helen Schaksen, MarianneVentrup, Britta Visvanathan og Solveig Rasmussen. Vi havde indbudt dem alle til Sannes lækre Smørrebrød, vi havde indtryk af, at de alle syntes godt at være med del af dette.

De fik således et indblik i hvor hårdt vi hver især arbejder i klubregi. Det være sig ritualer ved frokosten, efterfølgende dartspil og ”Champ of The Year” årsturnering.

De 4 piger viste i øvrigt stor styrkei, ikke blot at have ramt plet med manden i deres liv, men også i de mange dartspil de deltog i, på sammensatte hold med os medlemmer. Og for at det ikke skal være løgn, blev én af pigerne ”Kattedronning”med højest score, nemlig Helen Schaksen. Der blev kronet som Dronning med fl. lækker Rødvin fra Matin.

Klubbens superdarter Anders Nielsen blev suveræn KATTE KONGE, han fik i præmie en lækker flaske Champagne, vicekonge blev Store Hansen der indkasserede Rødvin fra Realmæglerne.

Om ”KATTEN AF SKIVEN” arrangementet kører i årene fremover, ja, det vides pt. Ikke, men selvom nogen afpigerne syntes, at der var meget larm på, det selv om vi virkelighavde lagt en dæmper på os, af hensyn til gæsterne, så vil de da nok gerne deltage en næste gang, hvor vi måske kan mønstre flere damer. Bestyrelsen har endnu ikke givet udtryk, for eller imod, men det ordnes nok på den snarlige generalforsamling.

Ihr.

KONTAKT TIL

Mandagsdrengene

info@vif-dart.dk